5 komentářů u „724824735

  1. Milan

    Tahle firma nabízí půjčky s podmínkama, které potom vůbec nesplní. V praxi jsou potom podmínky maximálně nevýhodné. Lituju, že jsem při moji poptávce vůbec přijmul jejich hovor s touhle jejich nabídkou, která je výhodná pro ně a ne po lidi, kteří doufají v pomoc.

  2. PAN

    Nejhorší nabídka úvěru, jakou naše firma obdržela. Jednali jsme mladíkem, doslova ucho, který dle roztřeseného hlasu moc zkušeností nepobral. Zkouší si hrát na profíka, ve skutečnosti je to však amatér, který vám spíše ublíží, než pomůže. Pro seriózní úvěrování nemohu doporučit.

  3. Jirka

    Jestli hledáte seriózní firmu na úvěr, tak tahle to není. Naslibujou vám úrok 7% a ve skutečnosti mám od nich přes 20%! A ještě mě teď kvůli nim hrozí že mě připraví o můj byt. Vyhněte se jim.

  4. Zuzana

    No co tohle bylo? Potřebovala jsem větší úvěr na rozšíření výroby a dokonce jsem jim nabídla i můj rodinný dům k zástavě. Skončilo to hned u prvního telefonátu. Naštěstí pro mě. Nechápu jak tohle individuum může vůbec podnikat. Vůbec neví, o čem mluví a na některé otázky nedokáže ani odpovědět! Většího amatéra jsem za svůj život nepotkala. Sama podnikám už 25 let, ale to, co tady předvedli, to je šílený. Tahle osoba je zkříženina neserióznosti a amatérství.

  5. Zdeněk

    Esence neserióznosti! Málem jsem jim naletěl. Od začátku se mi něco nezdálo, takže jsem byl opatrný. A pak jsem to zjistil. Hodně nevýhodný podmínky a naštěstí jsem mluvil včas s jedním mým známým, kterého chtěli připravit o jeho dům! Doporučuju hovory z tohoto čísla ani nezvedat!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *